R. Syrén Gräventreprenad Aktiebolag

Stockholms län

Information

R. Syrén Gräventreprenad Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där R. Syrén Gräventreprenad Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. R. Syrén Gräventreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket R. Syrén Gräventreprenad Aktiebolag har haft sedan 2007-01-04. R. Syrén Gräventreprenad Aktiebolag har funnits sedan och 2007-01-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till R. Syrén Gräventreprenad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lövshult, 572 93, Oskarshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5515280.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är R. Syrén Gräventreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

R. Syrén Gräventreprenad Aktiebolag har idag 556710-2420 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för R. Syrén Gräventreprenad Aktiebolag

Bolaget ska vara verksamt inom gräventreprenad och bedriva därmed förenlig verksamhet.

I R. Syrén Gräventreprenad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Syrén, Rickard Thomas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Syrén, Linda Helena som är född 1978 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Birgitta Elisabeth som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .