Ekman&Quiroga International Consulting AB

Stockholms län

Information

Ekman&Quiroga International Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Ekman&Quiroga International Consulting AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ekman&Quiroga International Consulting AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-09-07.

Ekman&Quiroga International Consulting AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-08-30. Men sedan 2006-09-14 så har Ekman&Quiroga International Consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Holländarg. 20, 111 60, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekman&Quiroga International Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7562844.

Täby arbetar för att verksamheter som Ekman&Quiroga International Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ekman&Quiroga International Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Aktibolagets verksamhet ska vara att konsultationer inom internationell Handel. Företagsetableringar, import och export. Konsultationer inom försäljning och avtalsrätt.

Firmatecknare för Ekman&Quiroga International Consulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekman&Quiroga International Consulting AB och det är följande personer, Quiroga de Ekman, Maria Eugenia som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Gustav Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hammare, Martin som är född 1965 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ekman&Quiroga International Consulting AB är 556710-0762.