Global Construction Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Global Construction Stockholm AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Global Construction Stockholm AB är ett av dem. Statusen för Global Construction Stockholm AB är att Bolaget är inaktivt.

Global Construction Stockholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-07-05. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Global Construction Stockholm AB ska trivas.

I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet och handel med byggnads- och installationsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Global Construction Stockholm AB inte är momsregistrerat.

Idag är Global Construction Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Global Construction Stockholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5566494.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Global Construction Stockholm AB är Kurkowski, Piotr Jaroslaw som är född 1966 och har titeln Extern VD, Ryszewski, Maciej Wieslaw som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rasazeje, Michal Ryzard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Szczepaniak, Joanna som är född 1977 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Hans Gösta som är född 1940 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Global Construction Stockholm AB har 556707-3449 som sitt organisationsnummer.