Ballpark Media AB

Stockholms län

Information

Ballpark Media AB är en verksamhet som finns i Täby. I Ballpark Media AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Göthe, Peter Thomas som är född 1960 och har titeln VD, Göthe, Peter Thomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Göthe, John Andreas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fällström, Carl Michael som är född 1968 och har titeln Suppleant, Bolin, My Gudrun Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Balansen Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Ballpark Media AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ballpark Media AB på telefon 070-8121282.

Bolaget skall bedriva konsultation samt köp och försäljning av reklamplats och rättigheter inom mediabranschen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ballpark Media AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ballpark Media AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ballpark Media AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-06-22 och Ballpark Media AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-22.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ballpark Media AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant.

Ballpark Media AB har 556704-4648 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.