Innelistan AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Innelistan AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Innelistan AB är ett av dem. Statusen för Innelistan AB är att Bolaget är aktivt.

Innelistan AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-05-12. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Innelistan AB ska trivas.

Innelistan AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-02-12. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel och försäljning med konfektion, presentartiklar och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva eventverksamhet, samt ägande och förvaltning av fastighet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Innelistan AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04.

Idag är Innelistan AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Innelistan AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-309484.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Innelistan AB är Özdamar, Deniz som är född 1986 och har titeln VD, Özdamar, Deniz som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Dernhagen, Ulf Daniel som är född 1986 och har titeln Suppleant, Sjökvist, Guy Boris Sven som är född 1951 och har titeln Revisor, Guy Sjökvist Revision som är född och har titeln Revisor, .

Innelistan AB har 556703-9408 som sitt organisationsnummer.