Aktiv Bilfinans i Täby AB

Stockholms län

Information

Uthyrning av bilar och andra fordon som leasingfinansieras. Förmedling av leasingavtal på nya och beg bilar. Försäljning av nya och begagnade bilar. Biladministration. Konsultverksamhet inom finans, projektledning och IT.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiv Bilfinans i Täby AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Aktiv Bilfinans i Täby AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2006-05-08 så skapades Aktiv Bilfinans i Täby AB och företaget är har F-skattsedel Aktiv Bilfinans i Täby AB har haft det sedan 2006-05-11.

Aktiv Bilfinans i Täby AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-05-11

556703-5968 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Aktiv Bilfinans i Täby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiv Bilfinans i Täby AB så går det att nå dem via telefon på 08-51015560 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiv Bilfinans i Täby AB är Ljungdahl, Lena Christina som är född 1967 och har titeln VD, Ljungdahl, Lena Christina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, John Bertil som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Stig Olof Reinhold som är född 1959 och har titeln Revisor, Ericsson & Lejonhird AB som är född och har titeln Revisor.