CLVR Capital AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och CLVR Capital AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och CLVR Capital AB är ett av dem. Statusen för CLVR Capital AB är att Bolaget är aktivt.

CLVR Capital AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-05-02. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som CLVR Capital AB ska trivas.

CLVR Capital AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av lös samt fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CLVR Capital AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20.

Idag är CLVR Capital AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med CLVR Capital AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9607080.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med CLVR Capital AB är Nyhlin, John Jesper som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Runhem, Nils Anders som är född 1970 och har titeln Suppleant, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

CLVR Capital AB har 556703-1199 som sitt organisationsnummer.