Optimal Teknik OT AB

Stockholms län

Information

Optimal Teknik OT AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Optimal Teknik OT AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Optimal Teknik OT AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Optimal Teknik OT AB har haft sedan 2006-05-17. Optimal Teknik OT AB har funnits sedan och 2006-05-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Optimal Teknik OT AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Eddagränd 6, 187 75, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-4246841.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Optimal Teknik OT AB Privat, ej börsnoterat.

Optimal Teknik OT AB har idag 556702-7098 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Optimal Teknik OT AB

Bolaget skall bedriva försäljning och installation av säkerhet och multimediaprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Optimal Teknik OT AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Simonson, John Alex som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonson, Patrick Martin som är född 1969 och har titeln Suppleant, Elfgren, Olof Björn Christer som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .