DGBN Holding AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och DGBN Holding AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och DGBN Holding AB är ett av dem. Statusen för DGBN Holding AB är att Bolaget är aktivt.

DGBN Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-04-25. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som DGBN Holding AB ska trivas.

DGBN Holding AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-07. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DGBN Holding AB inte är momsregistrerat.

Idag är DGBN Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med DGBN Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7324200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med DGBN Holding AB är Svensson, Sven Ingemar Sigurd som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Paul Henric Ingemar som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Mats Johan Börje som är född 1952 och har titeln Suppleant, Thorling, Magnus Ivar som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

DGBN Holding AB har 556702-6504 som sitt organisationsnummer.