Sveavägen Bågar AB

Stockholms län

Information

Sveavägen Bågar AB är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Sveavägen Bågar AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sveavägen Bågar AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-06-03.

Sveavägen Bågar AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-04-06. Men sedan 2006-06-03 så har Sveavägen Bågar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sveav. 92, 113 50, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sveavägen Bågar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-204140.

Täby arbetar för att företag som Sveavägen Bågar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sveavägen Bågar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva optikerverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sveavägen Bågar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Neuman, Thomas Julius.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sveavägen Bågar AB och det är följande personer, Neuman, Thomas Julius som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Neuman, Jan Arne som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Neuman, Miriam som är född 1975 och har titeln Suppleant, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sveavägen Bågar AB är 556701-6414.