Energipumpar i Täby AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Energipumpar i Täby AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Energipumpar i Täby AB är ett av dem. Statusen för Energipumpar i Täby AB är att Bolaget är aktivt.

Energipumpar i Täby AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-20. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Energipumpar i Täby AB ska trivas.

Energipumpar i Täby AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra elinstallationer av värmesystem och värmepumpar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Energipumpar i Täby AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04.

Idag är Energipumpar i Täby AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Energipumpar i Täby AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0176-19850.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Energipumpar i Täby AB är Lindström, Charles Krister som är född 1960 och har titeln VD, Lindström, Charles Krister som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Otto Fridolf Charles som är född 1933 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Jan Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Sjöbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Energipumpar i Täby AB har 556700-1556 som sitt organisationsnummer.