MMI - Media & Music Inc AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva portal för artister och deras musik, främst via internet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget stödjer artister av alla slag. Vidare skall bolaget bedriva konsultverksamhet inom event och media samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MMI - Media & Music Inc AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är MMI - Media & Music Inc AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2006-02-22 så skapades MMI - Media & Music Inc AB och bolaget är har F-skattsedel MMI - Media & Music Inc AB har haft det sedan 2006-08-10.

MMI - Media & Music Inc AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-10

556698-6088 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är MMI - Media & Music Inc AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med MMI - Media & Music Inc AB så går det att nå dem via telefon på 070-9584075 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom MMI - Media & Music Inc AB är Nicolaisen, Alf Christian Fredrik som är född 1985 och har titeln VD, Nicolaisen, Alf Christian Fredrik som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredman, Anna Monica Catja som är född 1975 och har titeln Suppleant, Feiff, Percy Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .