Norrortens Hem AB (Skandia Mäklarna)

Stockholms län

Information

Norrortens Hem AB (Skandia Mäklarna) hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Norrortens Hem AB (Skandia Mäklarna) finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Norrortens Hem AB (Skandia Mäklarna) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Norrortens Hem AB (Skandia Mäklarna) har haft sedan 2006-04-28. Norrortens Hem AB (Skandia Mäklarna) har funnits sedan och 2006-04-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Norrortens Hem AB (Skandia Mäklarna) så kan ni göra det genom att skicka er post till Eskaderv. 14, 183 54, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7562015.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Norrortens Hem AB (Skandia Mäklarna) Privat, ej börsnoterat.

Norrortens Hem AB (Skandia Mäklarna) har idag 556693-9954 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Norrortens Hem AB (Skandia Mäklarna)

Bolaget ska bedriva förmedling av villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter samt därmed förenlig verksamhet.

I Norrortens Hem AB (Skandia Mäklarna) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Åsa Katarina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Torsten som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ebbvik, Marie-Louise som är född 1966 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor, .