Svealands Ekonomikonsulter AB

Stockholms län

Information

Svealands Ekonomikonsulter AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Svealands Ekonomikonsulter AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svealands Ekonomikonsulter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Svealands Ekonomikonsulter AB har haft sedan 2006-08-04. Svealands Ekonomikonsulter AB har funnits sedan och 2006-08-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Svealands Ekonomikonsulter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Karins v. 1, 194 54, Upplands Väsby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6269210.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Svealands Ekonomikonsulter AB Privat, ej börsnoterat.

Svealands Ekonomikonsulter AB har idag 556692-8908 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Svealands Ekonomikonsulter AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet samt rådgivning inom området ekonomi med inriktning på svensk och utländska mervärdeskatter, samt äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

I Svealands Ekonomikonsulter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åberg, Fredrik Lennart som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Örmin, Nils Peter som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hartell Borgstrand, Lars Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ranby Revisorer som är född och har titeln Revisor, .