SP Enterprise AB

Stockholms län

Information

SP Enterprise AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där SP Enterprise AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. SP Enterprise AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket SP Enterprise AB har haft sedan 2007-05-10. SP Enterprise AB har funnits sedan och 2007-05-10 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SP Enterprise AB så kan ni göra det genom att skicka er post till HELSINGFORSGATAN 57, 164 78, Kista men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är SP Enterprise AB Privat, ej börsnoterat.

SP Enterprise AB har idag 556692-7389 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för SP Enterprise AB

Bolaget ska bedriva personal transport, taxi samt bud.

I SP Enterprise AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Momeni, Saeid som är född 1965 och har titeln VD, Momeni, Saeid som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Shamsedin, Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Tavakkoli, Pania som är född 1981 och har titeln Suppleant, Korhonen, Aino Helena som är född 1950 och har titeln Revisor, Savo Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.