Powerbit Security AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Powerbit Security AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Powerbit Security AB är ett av dem. Statusen för Powerbit Security AB är att Bolaget är aktivt.

Powerbit Security AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-28. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Powerbit Security AB ska trivas.

Powerbit Security AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska distribuera datarelaterade produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Powerbit Security AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Powerbit Security AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Powerbit Security AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7320030.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Powerbit Security AB är Jäggi, Anders Bruno som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jäggi, Carlina Rosa Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Powerbit Security AB har 556691-7232 som sitt organisationsnummer.