Berndt Nilsson Human Resources AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom området personal, rekrytering för uppdrag i Sverige och internationellt, kompetensutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Berndt Nilsson Human Resources AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Berndt Nilsson Human Resources AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2005-11-24 så skapades Berndt Nilsson Human Resources AB och bolaget är har F-skattsedel Berndt Nilsson Human Resources AB har haft det sedan 2006-11-23.

Berndt Nilsson Human Resources AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-23

556691-2753 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Berndt Nilsson Human Resources AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Berndt Nilsson Human Resources AB så går det att nå dem via telefon på 073-4105590 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Berndt Nilsson Human Resources AB är Nilsson, Bernt Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Patricia som är född 1986 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Isbrand, Per Johan Erik Eriksson som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .