Vinia Sweden AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Vinia Sweden AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Vinia Sweden AB är ett av dem. Statusen för Vinia Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Vinia Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-16. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Vinia Sweden AB ska trivas.

Vinia Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-01. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handelsverksamhet inom vin och övriga drycker samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vinia Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Vinia Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Vinia Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5395555.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Vinia Sweden AB är Engström, Per Göran som är född 1974 och har titeln VD, Engström, Per Göran som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Christiansson, Bo Sigvard som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Christiansson, Catarina Elisabet som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Christiansson, Stefan Bo Gösta som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Lena Therése som är född 1970 och har titeln SuppleantDeurell, Anita Marie som är född 1956 och har titeln Revisor, ADE Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vinia Sweden AB har 556690-6052 som sitt organisationsnummer.