P G Bonde Fastigheter AB

Stockholms län

Information

P G Bonde Fastigheter AB är ett företag som finns i Täby. I P G Bonde Fastigheter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bonde, Gustaf Peter som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bo Gunnar Robert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Gunilla Kristina som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med P G Bonde Fastigheter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå P G Bonde Fastigheter AB på telefon 073-5338276.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är P G Bonde Fastigheter AB av bolagstypen Aktiebolag.

P G Bonde Fastigheter AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

P G Bonde Fastigheter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-06-29 och P G Bonde Fastigheter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för P G Bonde Fastigheter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

P G Bonde Fastigheter AB har 556690-4230 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.