Täbykopia AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva bokbinderiarbeten, förmedling av grafiska tjänster, kopiering, lagerhållning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Täbykopia AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Täbykopia AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2005-11-14 så skapades Täbykopia AB och bolaget är har F-skattsedel Täbykopia AB har haft det sedan 2006-10-19.

Täbykopia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-19

556690-3778 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Täbykopia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Täbykopia AB så går det att nå dem via telefon på 08-7680195 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Ljungwald, Gun Ingrid Elisabet -Sunebäck, Johan Erik Tobias

Följande personer är på något sätt aktiva inom Täbykopia AB är Ljungwald, Gun Ingrid Elisabet som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Ljungwald, Clas Johan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sunebäck, Johan Erik Tobias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Linder, Lars Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, .