Tixma Förvaltning AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Tixma Förvaltning AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tixma Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för Tixma Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Tixma Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-11. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tixma Förvaltning AB ska trivas.

Tixma Förvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-14. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, handel med värdepapper, import och försäljning av elektroniska komponenter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tixma Förvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-14.

Idag är Tixma Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Tixma Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7686591.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tixma Förvaltning AB är Wahlbeck, Maths Julius som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlbeck, Ingrid Kristina som är född 1942 och har titeln Suppleant, Landström, Thomas Billy som är född 1964 och har titeln Revisor, Karlsson, Lars Mikael som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Tixma Förvaltning AB har 556690-2879 som sitt organisationsnummer.