Enigma AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva vård- och omsorgsverksamhet riktad mot personer med neuropsykiatriska funktionshinder, äga andra bolag med inrikting mot vård och omsorg, samt därmed jämförbar verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Enigma AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Enigma AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2005-11-10 så skapades Enigma AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556690-1103 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Enigma AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Enigma AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Enigma AB är Creutz, Michael Emil Christian som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Creutz, Eva Katarina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nordmark, Johan Arne Birger som är född 1959 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .