Wasabi Näsby Park AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva restaurangrörelse, cateringverksamhet och kioskverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wasabi Näsby Park AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Wasabi Näsby Park AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2005-10-17 så skapades Wasabi Näsby Park AB och bolaget är har F-skattsedel Wasabi Näsby Park AB har haft det sedan 2005-10-27.

Wasabi Näsby Park AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-03

556687-9911 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Wasabi Näsby Park AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Wasabi Näsby Park AB så går det att nå dem via telefon på 08-7320335 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wasabi Näsby Park AB är Flodén, Jirachaya som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodén, Ulf Erik som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lindberg, Joakim som är född 1976 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .