PCT Papper och terminal Compagniet AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet ska vara att köpa och sälja papper, köpa och sälja fast egendom, köpa och sälja aktier, samt investera i andra bolag och allt som naturligt faller inom dessa områden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PCT Papper och terminal Compagniet AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är PCT Papper och terminal Compagniet AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2005-10-13 så skapades PCT Papper och terminal Compagniet AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556687-7618 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är PCT Papper och terminal Compagniet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med PCT Papper och terminal Compagniet AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Strobraaten, Erling Prösch Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom PCT Papper och terminal Compagniet AB är Strobraaten, Erling Prösch som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Engelstad, Einar Arve Een som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nyhaug, Harald som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindström, Claes Per Ivar som är född 1974 och har titeln Delgivningsbar person, .