VIDIX - Visible Dynamics AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva handel med, samt import och export av komponent-, nät- och analysutrustning, teknisk konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska också bedriva verksamhet som guide i äventyrsevenemang och friluftsliv samt försäljning av kajaker och kajaktillbehör.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VIDIX - Visible Dynamics AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är VIDIX - Visible Dynamics AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2005-08-31 så skapades VIDIX - Visible Dynamics AB och verksamheten är har F-skattsedel VIDIX - Visible Dynamics AB har haft det sedan 2005-11-10.

VIDIX - Visible Dynamics AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-10

556685-1639 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är VIDIX - Visible Dynamics AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med VIDIX - Visible Dynamics AB så går det att nå dem via telefon på 073-3503366 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom VIDIX - Visible Dynamics AB är Herbert, Mats Erik som är född 1963 och har titeln VD, Herbert, Mats Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Herbert, Anita Elisabet som är född 1960 och har titeln Suppleant, Schölin, Anna Eline som är född 1964 och har titeln Suppleant, Öfors, Ulla Carina som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.