SwedCap Management AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns SwedCap Management AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. SwedCap Management AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

SwedCap Management AB är momsregistrerat sedan2005-09-08 och har organisationsnummer 556685-0136.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7562149 alternativt besöka eller skicka post till SwedCap Management AB på följande adress Hästängsv. 2, 183 77, Täby.

SwedCap Management AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-09-08.

I SwedCap Management AB så sitter följande personer i styrelsen: , Kraitsik, Lena Liv som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall framtaga och förmedla information av ekonomisk art till fysiska och juridiska personer, bedriva konsultverksamhet inom ekonomisk information, marknadsföring, företagsetablering och affärsutveckling dessutom äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt även idka därmed förenlig verksamhet.