VBN Vi Borrar Nu AB

Stockholms län

Information

556684-2281 är organisationsnummer för verksamheten VBN Vi Borrar Nu AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VBN Vi Borrar Nu AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som VBN Vi Borrar Nu AB finns i.

VBN Vi Borrar Nu AB har varit registrerat sedan 2005-08-01 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för VBN Vi Borrar Nu AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-11.

VBN Vi Borrar Nu AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för VBN Vi Borrar Nu AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med VBN Vi Borrar Nu AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3715987 eller genom brev på följande adress:
Petersviksg. 15, 856 34, Sundsvall

Bolaget skall bedriva information och konsultation inom borrverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med VBN Vi Borrar Nu AB och det är Hellman, Anders Olof som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hellman, Agneta Birgitta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellman Strömberg, Lars Olof som är född 1976 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Deogan, Helene Britt Sofie som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor,