Vultura AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva kapitalförvaltning, bedriva verksamhet inom redovisning och bokföring, bedriva bygg- och anläggningsarbete, bedriva verksamhet inom jord- och skogsbruk och ävensom bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vultura AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Vultura AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2005-07-20 så skapades Vultura AB och verksamheten är har F-skattsedel Vultura AB har haft det sedan 2005-08-11.

Vultura AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-11

556684-0574 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Vultura AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Vultura AB så går det att nå dem via telefon på 08-6181632 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vultura AB är Fischer, Carl Johan Fredrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Fischer, Gunilla Katharina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hermansson, Anna Gabriella som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .