W Boats AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och W Boats AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och W Boats AB är ett av dem. Statusen för W Boats AB är att Bolaget är aktivt.

W Boats AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-11. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som W Boats AB ska trivas.

W Boats AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-20. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva charter och uthyrning av exklusiva motor- och segelbåtar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att W Boats AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-20.

Idag är W Boats AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med W Boats AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3714126.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med W Boats AB är Weiss, Hermann Robin som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Weiss, Sanna Carita som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Weiss, Eva Margareta som är född 1946 och har titeln Delgivningsbar person, Zahlander, Hans Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

W Boats AB har 556683-6192 som sitt organisationsnummer.