Lars Friberg Utveckling AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Lars Friberg Utveckling AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Lars Friberg Utveckling AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Lars Friberg Utveckling AB är momsregistrerat sedan2007-01-04 och har organisationsnummer 556683-2746.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5181797 alternativt besöka eller skicka post till Lars Friberg Utveckling AB på följande adress Parkv. 57 A, 183 52, Täby.

Lars Friberg Utveckling AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-09-22.

I Lars Friberg Utveckling AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lindgren, Björn Olov som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska utföra konsultationer avseende dels personlig assistans, dels management inom it-branschen samt att bedriva utveckling av energibesparingsprodukter och system och och därmed förenlig verksamhet.