Broder mao AB

Stockholms län

Information

Broder mao AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Broder mao AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Broder mao AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Broder mao AB har haft sedan 2005-08-11. Broder mao AB har funnits sedan och 2005-08-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Broder mao AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ströget 210, 183 34, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Broder mao AB Privat, ej börsnoterat.

Broder mao AB har idag 556682-5518 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Broder mao AB

Bolaget skall bedriva handel med konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

I Broder mao AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blomgren, Marie Ingegärd Ann som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomgren, Frank Tony som är född 1963 och har titeln Suppleant, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .