Mats J IT-Konsulting AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT, data och logistik. försäljning av datorer och datortillbehör. Förvaltning av värdepapper och fast egendom samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mats J IT-Konsulting AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Mats J IT-Konsulting AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2005-05-27 så skapades Mats J IT-Konsulting AB och företaget är har F-skattsedel Mats J IT-Konsulting AB har haft det sedan 2005-08-01.

Mats J IT-Konsulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-01

556681-2474 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Mats J IT-Konsulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Mats J IT-Konsulting AB så går det att nå dem via telefon på 08-51011813 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mats J IT-Konsulting AB är Jansson, Bo Mats som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Lillemor Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .