Dymén Hotell & Restaurang Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Dymén Hotell & Restaurang Konsult Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Dymén Hotell & Restaurang Konsult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Dymén Hotell & Restaurang Konsult Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-12-08 och har organisationsnummer 556679-6156.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-7196299 alternativt besöka eller skicka post till Dymén Hotell & Restaurang Konsult Aktiebolag på följande adress Stråkv. 23, 187 34, Täby.

Dymén Hotell & Restaurang Konsult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-12-08.

I Dymén Hotell & Restaurang Konsult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Dymén, Jacqueline Marie Roseline som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hotell, restaurang och turismkonsult samt konsultverksamhet inom näringslivs- och verksamhetsutveckling.