Projektlots Göran Alvebro Aktiebolag

Stockholms län

Information

Projektlots Göran Alvebro Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Projektlots Göran Alvebro Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Projektlots Göran Alvebro Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Projektlots Göran Alvebro Aktiebolag har haft sedan 2005-05-12. Projektlots Göran Alvebro Aktiebolag har funnits sedan och 2005-05-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Projektlots Göran Alvebro Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gårdsfogdev. 7, 187 54, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6858040.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Projektlots Göran Alvebro Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Projektlots Göran Alvebro Aktiebolag har idag 556678-7312 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Projektlots Göran Alvebro Aktiebolag

Bolaget ska bedriva, byggentreprenader, konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsbranschen, uthyrning av skogs och lantbruksmaskiner, arrende av jordbruk, renovering av antikviteter, konshantverk, friskvård samt handel av tillhörande produkter. Bolaget ska också ägna sig åt förvaltning av fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Projektlots Göran Alvebro Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alvebro, Erik Göran som är född 1955 och har titeln VD, Alvebro, Erik Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Alvebro, Gudrun Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Per Göran Ivan som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .