Engströms Hälsoutveckling AB

Stockholms län

Information

Engströms Hälsoutveckling AB är en verksamhet som finns i Täby. I Engströms Hälsoutveckling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engström, Karin Gunborg som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Mats Gunnar som är född 1966 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Asplund, Lena Catharina som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Engströms Hälsoutveckling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Engströms Hälsoutveckling AB på telefon 08-54560984.

Bolaget ska bedriva friskvårdsanläggning med gym, bad, gruppträning och rehabilitering samt försäljning av friskvårdsprodukter och hälsoresor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Engströms Hälsoutveckling AB av bolagstypen Aktiebolag.

Engströms Hälsoutveckling AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Engströms Hälsoutveckling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-29 och Engströms Hälsoutveckling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Engströms Hälsoutveckling AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Engströms Hälsoutveckling AB har 556676-7876 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.