T.O. Opportunity Management AB

Stockholms län

Information

556676-2166 är organisationsnummer för verksamheten T.O. Opportunity Management AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T.O. Opportunity Management AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som T.O. Opportunity Management AB finns i.

T.O. Opportunity Management AB har varit registrerat sedan 2005-02-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för T.O. Opportunity Management AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-21.

T.O. Opportunity Management AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för T.O. Opportunity Management AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med T.O. Opportunity Management AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6657438 eller genom brev på följande adress:
Tenorv. 16, 187 33, Täby

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet och förmedling inom rekrytering, interim management, coaching samt styrelseuppdrag, handel med värdepapper i investeringssyfte ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med T.O. Opportunity Management AB och det är Olsén, Tina Eva-Kristina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Nils Thomas som är född 1950 och har titeln Suppleant, Johansson, Kent Rune som är född 1962 och har titeln Revisor, Västrevision Konsult Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,