BWP Watertech AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns BWP Watertech AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. BWP Watertech AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

BWP Watertech AB är momsregistrerat sedan2005-06-16 och har organisationsnummer 556674-7076.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-51176350 alternativt besöka eller skicka post till BWP Watertech AB på följande adress Burschstigen 3, 187 30, Täby.

BWP Watertech AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-11-20.

I BWP Watertech AB så sitter följande personer i styrelsen: , Heimdahl, Ruth Inger som är född 1946 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillverka, inköpa och försälja produkter och system samt bedriva konsulterande verksamhet företrädesvis inom områden för energi-, process- och miljöteknik. Inköpa och försälja båtar samt äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.