KenTech Engineering AB

Stockholms län

Information

KenTech Engineering AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där KenTech Engineering AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. KenTech Engineering AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket KenTech Engineering AB har haft sedan 2005-03-31. KenTech Engineering AB har funnits sedan och 2005-04-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till KenTech Engineering AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Österbylev. 16, 187 73, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3161998.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är KenTech Engineering AB Privat, ej börsnoterat.

KenTech Engineering AB har idag 556674-6938 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för KenTech Engineering AB

Bolaget skall bedriva projektledning, beslutsstöd och teknisk konsultation, specifikt inom flygteknik samt därmed förenlig verksamhet.

I KenTech Engineering AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Kent Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Parment, Jane Catherine som är född 1959 och har titeln Suppleant, Moberg, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .