Adekvator Ekonomikonsult AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Adekvator Ekonomikonsult AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Adekvator Ekonomikonsult AB är ett av dem. Statusen för Adekvator Ekonomikonsult AB är att Bolaget är aktivt.

Adekvator Ekonomikonsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-22. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Adekvator Ekonomikonsult AB ska trivas.

Adekvator Ekonomikonsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-09. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva redovisning och ekonomisk konsultation samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Adekvator Ekonomikonsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-09.

Idag är Adekvator Ekonomikonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Adekvator Ekonomikonsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7324780.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Adekvator Ekonomikonsult AB är Ingemars, Anna Helena Caroline som är född 1969 och har titeln VD, Ingemars, Anna Helena Caroline som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Valborg Britt Yvonne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ingemars, Enock Georg Magnus som är född 1968 och har titeln Suppleant, Larsson, Nils Erik Anders som är född 1942 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln RevisorRevidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Adekvator Ekonomikonsult AB har 556672-9637 som sitt organisationsnummer.