Fredin Konsult & Fastighet AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Fredin Konsult & Fastighet AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Fredin Konsult & Fastighet AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Fredin Konsult & Fastighet AB är momsregistrerat sedan2005-03-31 och har organisationsnummer 556672-8746.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Fredin Konsult & Fastighet AB på följande adress Väpplingv. 37, 187 52, Täby.

Fredin Konsult & Fastighet AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-03-31.

I Fredin Konsult & Fastighet AB så sitter följande personer i styrelsen: , Fredin, Karin Lillemor som är född 1943 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och eller förvalta fast och lös egendom, bedriva eller lämna konsulttjänster till byggvaruhandel, jämte därmed förenliga verksamheter.