Time 4 Display AB

Stockholms län

Information

Time 4 Display AB är ett företag som finns i Täby. I Time 4 Display AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyås, Markus Rikard som är född 1983 och har titeln VD, Nyås, Markus Rikard som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehrlund, Jan Åke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyås, Bo Rickard som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eklöf, Johanna Margareta som är född 1979 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Time 4 Display AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Time 4 Display AB på telefon 08-7607018.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konstruktion, marknadsföring och försäljning av butiksinredning, skyltställ och exponeringslösningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Time 4 Display AB av bolagstypen Aktiebolag.

Time 4 Display AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Time 4 Display AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-18 och Time 4 Display AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Time 4 Display AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Time 4 Display AB har 556672-6336 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.