Frami AB

Stockholms län

Information

556671-9539 är organisationsnummer för verksamheten Frami AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Frami AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Frami AB finns i.

Frami AB har varit registrerat sedan 2004-12-08 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Frami AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-20.

Frami AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Frami AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Holmquist Ahnfelt, Ingrid Annika E

Vill ni komma i kontakt med Frami AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9839188 eller genom brev på följande adress:
Skarpängsv. 30, 187 41, Täby

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom marknadskommunikation, management och hästsport, avels-, tävlings- och träningsverksamhet för hästar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Frami AB och det är Holmquist Ahnfelt, Ingrid Annika E som är född 1968 och har titeln VD, Holmquist Ahnfelt, Ingrid Annika E som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahnfelt, Carl Johan Niklas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmquist, Ingrid Linnéa som är född 1938 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Bertil som är född 1938 och har titeln Revisor, Auktoriserad revisor Kjell Andersson KB som är född och har titeln Revisor