Brand Leadership a mocamp company AB

Stockholms län

Information

Brand Leadership a mocamp company AB är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Brand Leadership a mocamp company AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Brand Leadership a mocamp company AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-08-24.

Brand Leadership a mocamp company AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-11-15. Men sedan 2005-01-20 så har Brand Leadership a mocamp company AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lahällsv. 70, 183 30, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Brand Leadership a mocamp company AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-4402480.

Täby arbetar för att bolag som Brand Leadership a mocamp company AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Brand Leadership a mocamp company AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom varumärkeshantering, reklam och ledarutveckling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Brand Leadership a mocamp company AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Brand Leadership a mocamp company AB och det är följande personer, Molin, Jan Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesdotter Molin, Ulla Birgitta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Olsson, Dag Jonas som är född 1961 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Brand Leadership a mocamp company AB är 556670-8334.