Mattias Isberg Ekonomi AB

Stockholms län

Information

Mattias Isberg Ekonomi AB är ett bolag som finns i Täby. I Mattias Isberg Ekonomi AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Isberg, Björn Mattias som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, von Trier, Lisa Johanna som är född 1978 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Gösta som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mattias Isberg Ekonomi AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mattias Isberg Ekonomi AB på telefon 070-3413788.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi, redovisning och skatt.

Idag är Mattias Isberg Ekonomi AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mattias Isberg Ekonomi AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mattias Isberg Ekonomi AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-09 och Mattias Isberg Ekonomi AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mattias Isberg Ekonomi AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Mattias Isberg Ekonomi AB har 556670-0711 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.