Wennergren Invest AB

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Wennergren Invest AB. Det finns flera verksamheter som liknar Wennergren Invest AB i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Wennergren Invest AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-11-25 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-11-03 så har Wennergren Invest AB varit registrerat och sedan 2004-11-25 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Wennergren Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Wennergren Invest AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sommarv. 9, 183 60, Täby. Vi ni istället prata med Wennergren Invest AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsförvärv, värderingsfrågor, starta, förvärva, äga och förvalta andra bolag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wennergren, Stig Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennergren, Eva Elisabet som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lundberg, Lars-Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Wennergren Invest AB har 556669-7925 som sitt organisationsnummer.