Fire Light Oxygen Water Partners AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Fire Light Oxygen Water Partners AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Fire Light Oxygen Water Partners AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Fire Light Oxygen Water Partners AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556668-2174.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-59094804 alternativt besöka eller skicka post till Fire Light Oxygen Water Partners AB på följande adress Glimmerv. 3A, 187 34, Täby.

Fire Light Oxygen Water Partners AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Fire Light Oxygen Water Partners AB så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av produkter och tjänster inom kommunikation, företrädesvis avseende kommunikationsstödjande mjukvaror, marknadsföring, eventverksamhet och informations- behandling, äga och förvalta samt idka handel med fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.