Lars Pehrsson Projektledning AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva projekt och byggledningsverksamhet, äga och förvalta fastigheter och bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lars Pehrsson Projektledning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Lars Pehrsson Projektledning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2004-09-09 så skapades Lars Pehrsson Projektledning AB och företaget är har F-skattsedel Lars Pehrsson Projektledning AB har haft det sedan 2004-10-14.

Lars Pehrsson Projektledning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-10-14

556666-1319 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Lars Pehrsson Projektledning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lars Pehrsson Projektledning AB så går det att nå dem via telefon på 08-4461940 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lars Pehrsson Projektledning AB är Persson, Lars Harry som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Monica Susanne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ivarsson, Mats-Ivar som är född 1957 och har titeln Revisor, Litus Revision AB som är född och har titeln Revisor, .