Technius AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Technius AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Technius AB är ett av dem. Statusen för Technius AB är att Bolaget är aktivt.

Technius AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-08-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Technius AB ska trivas.

Technius AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-14. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom kommunikation och infrastruktur, hjälpa företag vid upphandling av kommunikation, såsom fast och mobil telefoni samt internet och datatrafik, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Technius AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-14.

Idag är Technius AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Technius AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50535300.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren.

De som är på något sätt har med Technius AB är Hemgren, Karl Joakim som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Hemgren, Anna Michaela som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hemgren, Karl Sverker som är född 1943 och har titeln Suppleant, Spinnars, Erik Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, Jansson, Pierre Arthur som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorMinocon AB som är född och har titeln Revisor, .

Technius AB har 556664-9843 som sitt organisationsnummer.