F & C Investment AB

Stockholms län

Information

F & C Investment AB är en verksamhet som finns i Täby. I F & C Investment AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rohde-Nielsen, Freddy Joseph som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Rohde-Nielsen, Carola Ingeborg som är född 1956 och har titeln Suppleant, Thorling, Magnus Ivar som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med F & C Investment AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå F & C Investment AB på telefon 070-8794793.

Bolaget skall vara delägare eller ensam ägare i rörelsedrivande verksamhet och i övrigt förvalta aktiebolagets kapital. Aktiebolaget skall även driva konsult och rådgivningsverksamhet och verka som representant för svenska och utländska bolag i syfte att bistå vid etablering av affärsverksamhet.

Idag är F & C Investment AB av bolagstypen Aktiebolag.

F & C Investment AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

F & C Investment AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-21 och F & C Investment AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-21.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för F & C Investment AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

F & C Investment AB har 556664-3895 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.