Distribution Technologies DISTEC AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Distribution Technologies DISTEC AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Distribution Technologies DISTEC AB är ett av dem. Statusen för Distribution Technologies DISTEC AB är att Bolaget är aktivt.

Distribution Technologies DISTEC AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-06-24. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Distribution Technologies DISTEC AB ska trivas.

Distribution Technologies DISTEC AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-13. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva distribution av varor och tjänster, uthyrning och konsultverksamhet inom data, verkstadsindustri samt biblioteks- och arkivbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Distribution Technologies DISTEC AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-13.

Idag är Distribution Technologies DISTEC AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Distribution Technologies DISTEC AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7320007.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Distribution Technologies DISTEC AB är Wigartz, Anders Niclas som är född 1964 och har titeln VD, Wigartz, Anders Niclas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjersér, Sven Christian som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bjersér, Camilla Birgitta Madeleine som är född 1968 och har titeln Suppleant, Haglund, Erik Tomas som är född 1964 och har titeln Revisor, Tomas Haglund Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Distribution Technologies DISTEC AB har 556663-4936 som sitt organisationsnummer.